Astro On The Go

Jangan Terlepas Aksi Dari Astro-On-The-Go!

Astro on the go

Nikmati filem kegemaran anda dan siri TV dimana sahaja anda pergi!

Astro on the Go adalah perkhidmatan terbaru kami.  Anda boleh menonton rancangan melalui telefon pintar, tablet, komputer riba mahupun PC anda.

Nikmati blokbuster terbaru dimana anda berada. Sama ada anda berada di dalam pesawat, kereta api, perjalanan, atau hanya tiada di rumah, anda boleh menonton rancangan yang anda suka bila-bila masa, dimana sahaja.

Tiada WiFi atau Data? Jangan risau, anda hanya perlu memuat turun rancangan kegemaran anda dan menonton semasa offline, dari alat digital yang berbeza, bila-bila masa.

 • astro package astro on the go icon-livetv

  Saluran TV Live

  Enjoy 24 / 7 access to a wide range of ASTRO TV channels. Upon signing up, immediately get access to the variety of news, live shows, movies, current affairs, sports and other content.

 • astro package astro on the go - sports

  Sukan

  Pasukan kegemaran anda sedang bermain dan anda perlu keluar? Tonton acara sukan semasa disasarkan. Sama seperti anda menonton dari TV,

 • astro package astro on the go icon-movie-h

  Filem & TV

  Tonton dalam "Real Time". Jangan terlepas apa-apa. Ikuti perkembangan terkini dengan program terbaik yang sedang disasarkan.

 • astro package astro on the go icon-liveevent-h

  Rancangan Life

  Dapatkan episod terbaru rancangan TV On-Demand kegemaran anda. Jangan terlepas satu episod. Anda boleh menonton semua episod sekali. Pilih dari pelbagai kumpulan untuk keseronokan hiburan anda.

 • astro package astro on the go icon-download-h

  Tonton Offline

  Selalu di luar dan tiada Wifi? Tiada masalah. Muat turun terlebih dahulu dan anda boleh menonton rancangan kegenaran anda pada telefon bimbit, PC atau Tablet anda. Tonton bila-bila masa.

Daftar Baru